menu
NL / Eng

Je Winkeltas is leeg.

SpringStof, the online shop for little fashionistasSpringStof is er voor het meisje dat heel goed gekke bekken kan trekken en voor de jongen die kaarsrecht op zijn kop kan staan. Voor het meisje dat weleens een kikker heeft gekust en voor de jongen die houdt van spaghetti met spruitjes.

Wij zijn er voor dat meisje en voor die jongen die een tikkeltje rebels zijn. Dat zie je terug in onze kleding en onze merken: creatief, origineel en authentiek. Comfortabel én modieus. Je merkt het aan onze benadering: ieder item uit de collectie is persoonlijk uitgekozen door Christel zelf. Met kinderlijk enthousiasme stelt zij de spannendste collectie samen en fotografeert ieder item met oog voor detail. En omdat we iets speciaals verkopen, versturen we natuurlijk ieder pakket als een bijzonder cadeau.

Kom bij ons spelen en kijk lekker rond. Lees Christels blog en laat ons weten wat je vindt. Mail ons als je iets zoekt, maar nog niet bij ons vond. SpringStof is nieuwsgierig, dus we zoeken graag met je mee.

 

Christel Janssen, initiatiefnemer van SpringStof

Met haar werkervaring in de mode en haar achtergrond als fotografe heeft ze een scherp oog voor spannende kinderkleding die een volwassen uitstraling met een jeugdige touch combineert.

Lookbook Help

Je kunt door ons lookbook bladeren door op de pijltjes rechtsboven te klikken, of gebruik de pijltjes op je keyboard.

Verberg deze melding (sluit automatisch over 5 seconden).