menu
NL / Eng

Je Winkeltas is leeg.

Betaalmiddelen

Al onze betalingen worden afgehandeld door MultiSafePay of PayPal.

 

MultiSafePay:

Tijdens het betalingsproces wordt je kort omgeleid naar een betaalscherm van MultiSafePay. Nieuwe klanten registreren zich eenmalig, je hoeft alleen een wachtwoord in te voeren, de overige gegevens vullen we al voor je in. Na betaling keer je automatisch terug naar het winkelwagentje. De bestelling is dan afgerond en binnen enkele minuten krijg je een bevestiging per e-mail.

Via MultiSafepay kun je betalen via Ideal, Visa, Mastercard, Maestro en bankoverboeking.

Voor betalingen vanuit het buitenland heeft MultiSafepay de mogelijkheid om te betalen via Visa, MasterCard, Maestro, Mister Cash, Giropay en DIRECTebanking.

 

PayPal:

Indien je via PayPal betaald wordt je omgeleid naar het betaalsysteem van PayPal. Na het afrekenen keer je terug naar onze website. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.

 

De Voordelen van afrekenen met MultiSafepay:

Betalen met MultiSafePay gaat snel, simpel en veilig. Met fast checkout ben je in een paar klikken klaar. Je hoeft enkel met je e-mailadres en wachtwoord in te loggen. Al jouw gegevens worden opgeslagen in je account en hoef je dus niet telkens opnieuw in te vullen. Je betaalt online met fast checkout in een beveiligde en beschermde omgeving. Lees hier meer over wat MultiSafePay doet om jouw gegevens en betalingen te beschermen.

Bovendien zijn al je aankopen gegarandeerd tot wel €200,- per order.

Kijk op http://www.multisafepay.com voor meer informatie.

Lookbook Help

Je kunt door ons lookbook bladeren door op de pijltjes rechtsboven te klikken, of gebruik de pijltjes op je keyboard.

Verberg deze melding (sluit automatisch over 5 seconden).