menu
NL / Eng

Je Winkeltas is leeg.

Retourneren en ruilen

Mocht je niet tevreden zijn met het bestelde artikel dan is het mogelijk om dit te retourneren of te ruilen. Artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd, in originele verpakking en voorzien van originele labels teruggestuurd te worden. Producten die gekocht zijn in de uitverkoop met 50% korting of meer kunnen niet meer geruild worden.

 

Retourneren

Breng ons binnen 14 dagen op de hoogte van je retour via retour@springstof.eu. We stellen het op prijs wanneer je aangeeft waarom het product retour komt zodat we onze service kunnen verbeteren. Wanneer je de bevestiging voor de retour hebt ontvangen kan het pakket geretourneerd worden.

Het pakket dient binnen 14 dagen geretourneerd en afgeleverd te zijn bij SpringStof.  We raden aan om bij retourzending het pakket met track & trace te versturen via Postnl. Het pakket kan altijd getraceerd worden en er kunnen geen geschillen ontstaan tussen verzender en ontvanger. De kosten en het risico van de retourzending is voor de klant.

 

Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op je bankrekening.

 

Online ruilen

Wanneer je een artikel wilt ruilen, informeer je ons binnen 14 dagen via retour@springstof.eu om welk artikel het gaat en tegen welk artikel het geruild dient te worden. Het te retourneren artikel dient binnen 14 dagen geretourneerd en afgeleverd te zijn bij SpringStof. Wanneer we je retour ontvangen hebben zullen we het nieuwe artikel verzenden. We raden aan om bij retourzending het pakket met track & trace te versturen via Postnl. Het pakket kan altijd getraceerd worden en er kunnen geen geschillen ontstaan tussen verzender en ontvanger. De kosten en het risico van de retourzending is voor de klant. 

 

SpringStof behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of door de klant beschadigd is.

 

Retouradres pakketten:

SpringStof
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
Nederland

Lookbook Help

Je kunt door ons lookbook bladeren door op de pijltjes rechtsboven te klikken, of gebruik de pijltjes op je keyboard.

Verberg deze melding (sluit automatisch over 5 seconden).